30 jaar Milieudefensie Meerssen

Voor Milieudefensie Meerssen wordt het een bijzonder jaar de organisatie bestaat dit jaar 30 jaar. Ze hebben veel acties gedaan en naar eigen zeggen veel bereikt.

Maar in die 30 jaar zijn de leden ook ouder geworden en velen zijn er niet meer. Het milieu heeft iedereen hard nodig en Milieudefensie Meerssen heeft behoefte aan uitbreiding. Zowel van bestuur als leden. Ook als mensen zelf geen tijd hebt, maar milieudefensie wilt ondersteunen kan dat. Ondersteunende leden zijn ook erg belangrijk want door veel leden kan Milieudefensie Meerssen namens meerdere mensen hun invloed laten gelden. Mail als je interesse hebt. Belangstellenden kunnen het jaarverslag opvragen zodat ze kunnen zien waarmee milieudefensie bezig is. Meer info: meerssen@milieudefensie.nl

Lees vorig bericht

Toetsing parate kennis Reanimeren en bedienen AED EHBOvereniging Meerssen-Bunde

Lees volgend bericht

Harmonie Sint Agnes blikt terug op een fantastisch jubileumjaar