Gezonde voeding bij het ouder worden

Vrijdag 17 januari a.s. is er weer een bijeenkomst van Goed voor Elkaar. Aanvang 14.00 uur in D’n Huppel. Yolanda Turksema komt ons vertellen en laten zien wat het inhoud om gezonde voeding te gebruiken bij het ouder worden.

Leeftijdsgeneeskunde
Turksema, is naast orthomoleculair diëtist ook afgestudeerd als gezondheidswetenschapper aan de Universiteit Maastricht. In haar praktijk bundelt zij haar kennis en ervaring samen. Na jaren gewerkt te hebben in het wetenschappelijk- onderzoek en onderwijs, en medische ethiek is zij teruggekeerd in haar oorspronkelijk vak: diëtist. In aanvulling daarop heeft zij voedingstherapie gestudeerd. In Nederland is er een toenemende aandacht voor leeftijdsgeneeskunde. Daarom is luisteren, klachten serieus nemen en tijd besteden het voornaamste. Iedereen is van harte welkom en er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. In januari gaan de werkzaamheden van start met betrekking tot de realisatie van de Hoeskamer in ons dorp.

Lees vorig bericht

Receptie Prinses Marjo 1 de eerste prinsenreceptie in 2020

Lees volgend bericht

Gezonde voeding bij het ouder worden