Dansende zusjes uit Meerssen opnieuw bij Ellen DeGeneres

Foto: archief meer vandaag

De dansende zusjes, Norah, Yarah en Rosa Mukanga uit Meerssen veroverden afgelopen week opnieuw de harten van velen. De dames traden namelijk opnieuw op in de televisieshow van de Amerikaanse Ellen DeGeneres, een show die door miljoenen mensen over de hele wereld bekeken wordt. Blijkbaar hadden de dames bij een eerder optreden nogal wat indruk gemaakt op de Amerikaanste talkshowhost, vandaar dat de dames opnieuw werden uitgenodigd.

3,4 miljoen mensen bekeken clip
In 2018 traden de dames voor het eerst op bij Ellen DeGeneres. Direct na dit optreden ging de video dan ook viraal en werd door 3,4 miljoen mensen bekeken. Na hun optreden werden de dames veelvuldig uitgenodigd bij andere televisieshows in heel Europa. Ondanks de vele optredens blijven de dames vooralsnog nuchter onder het succes.

Verjaardag
Na het optreden namen de dames opnieuw plaats op de bank bij Ellen. In fantastisch goed Engels vertelden de meisjes dat ze die dag jarig waren en dit optreden het beste cadeau was, dat ze dit jaar gekregen hadden. Ook vertelden ze dat ze vaker de telefoon van hun ouders stiekem gebruikten om videoclips op te nemen. Ellen had dan ook een geweldige verrassing voor de dames, alle drie kregen ze een spiksplinternieuwe IPhone 11.

Poging van Ellen om Nederlands te praten
Net zoals in de vorige show probeerde Ellen opnieuw een paar woordjes Nederlands te spreken. Toen ze echter hoorde hoe ze de dames in het Nederlands moest feliciteren, besloot ze hier toch maar vanaf te zien.

Foto:archief meer vandaag.

Lees vorig bericht

Jeugdzitting en jeugdprinsuitroeping Geulle

Lees volgend bericht

Vogels in Ulestraten