Bijeenkomst beleidsontwikkeling ‘Kunst in de openbare ruimte’

De eerste bijeenkomst over dit thema op 20 januari, aanvang 19.30 uur in het bedrijfsrestaurant van het bestuurscentrum, Markt 50 in Meerssen. De bijeenkomst wordt geleid door wethouder Jan Gulikers (Kunst, cultuur & erfgoed). De heer Jacques Giesen, oud-wethouder en inwoner van Meerssen, maar ook deskundige op het gebied van kunst, verzorgt een inleiding om de aanwezigen in de ban te brengen van het thema ‘kunst in de openbare ruimte’. Wilt u aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld u dan aan 13 januari 2020 bij Ankie Bijstra, beleidsmedewerker van de gemeente Meerssen via telefoon 14 043 of e-mail: ankie.bijstra@meerssen.nl

Lees vorig bericht

Zaterdag en zondag verkoop kunstcollectie Beeldende Kunstenaarsregeling gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

LVK Jubileum Toer ook in Meerssen