Inloop uur (hoog)begaafdheid in de bieb

Ben jij creatief-begaafd, getalenteerd, slim, uitzonderlijk (hoog)begaafd, cognitief-begaafd of een snelle denker die in alles een uitdaging ziet? En zijn overgevoeligheden je niet onbekend? Voel je welkom bij het inloop uur (hoog)begaafdheid in de bibliotheek voor (hoog)begaafde volwassenen maar ook voor (hoog)begaafde kinderen, zoekende (hoog)begaafde pubers en gezinnen met (hoog)begaafde gezinsleden. Anke van Geel begeleidt in haar praktijk VerAnkerJe mensen die regelmatig problemen ervaren ten gevolge van hun (hoog)begaafdheid. Het inloop uur begint op woensdag 15 januari in de bibliotheek en is twee keer per maand op woensdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Vervolgdata’s inloop uur 1 en 12 februari en 11 en  28 maart.

Lees vorig bericht

LVK Jubileum Toer ook in Meerssen

Lees volgend bericht

Lancering website: wat te doen bij plotselinge wateroverlast