Wereldwijd 5G protest

Milieudefensie Meerssen laat weten dat op 25 januari om 13:00 uur op de Dam in Amsterdam een protestmars tegen de uitrol van de vijfde generatie van telecommunicatie (5G) zal plaatsvinden. Deze mars is onderdeel van een wereldwijd protest.

Mogelijk kankerverwekkend
Verder laat Milieudefensie Meerssen weten dat 245 wetenschappers oproepen tot een pas op de plaats wat betreft 5G. Er is een overvloed aan wetenschappelijk bewijs dat straling schadelijk is voor mens en milieu, wat keurig is samengevat in het Bio Initiative Report. De WHO heeft straling geclassificeerd als mogelijk kankerverwekkend.

Blootstelling aan straling verminderen
De Raad voor Europa heeft aangedrongen op maatregelen om blootstelling te verminderen. Maar wat doen politiek en industrie? Die rollen een netwerk uit dat op alle fronten nog erger is dan alle voorgaande netwerken bij elkaar. Burgers hebben helemaal geen inspraak en moeten straks de gevolgen ondergaan, aldus Milieudefensie Meerssen. Meer informatie: https://stralingsbewustamsterdam.nl/agenda/5g-global-protest-day-amsterdam.html

Lees vorig bericht

Kaalslag langs de oevers van de Geul

Lees volgend bericht

Mirthe Frissen jeugdprinses Ulestraten