LVK Jubileum Toer ook in Meerssen

De Stichting LVK viert in 2020 het 4 x 11 jarig bestaan. Dit jubileum wordt gevierd in het weekend van 25 en 26 januari 2020. Met een ‘4 x 11 Jubileum Toer’ zal het bestuur van de Stichting LVK met gevolg door de gehele provincie trekken en 11 plaatsen aandoen.

Optreden vastelaoves-artiesten
In iedere plaats zullen vastelaoves-artiesten een optreden verzorgen en wordt het podium geboden aan prominente LVK-deelnemers, plaatselijke (oud-)winnaars, finalisten en/of deelnemers. Het LVK-bestuur zal in iedere plaats een speciale jubileum-onderscheiding uitreiken aan diegene die op voordracht van de plaatselijke vastelaovesvereniging zich in de afgelopen 44 jaar in die plaats bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de vastelaovesmuziek.

Zaterdag
Op zaterdag 25 januari komt de LVK 4×11-Jubileum-Toer om 12:15 uur op de markt in Meerssen aan. De gemeente Meerssen kent twee LVK winnaars. Leon Volders uit Meerssen won in 1984 met de schlager Dao moste met ljerre leve en Gaston Jacobs uit Ulestraten won in 1998 met de schlager Opzie, opzie, opzie.

Lees vorig bericht

Openbare verkoop deel BKR kunstcollectie gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Criminaliteitscijfers gemeente Meerssen gedaald