Nationale voorleesdagen in Bibliotheek Meerssen

Van 22 januari t/m februari 2020 vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Dé gelegenheid om te ontdekken dat de bieb veel te bieden heeft voor de kleintjes. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en het prikkelt de fantasie van jonge kinderen. Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er een bijzondere gast in de bieb verwelkomd: Moppereend.

Moppereend
Op woensdag 22 januari om 14.30 uur gaan de kinderen in de bieb knutselen en wordt voorgelezen uit het prentenboek ‘Moppereend’.

‘Mopperdemopperdemopper’
Op woensdag 29 januari om 14.30 uur is er een voorstelling ‘Mopperdemopperdemopper’ voor kinderen vanaf 2 jaar. Alle kinderen (ook niet-leden) zijn welkom en aanmelden is niet nodig.

Prentenboek top 10
Als je de allerkleinsten gaat voorlezen, welke prentenboeken kies je dan? Uit het enorme aanbod maakte een jury van jeugdbibliothecarissen voor 2020 de Prentenboek Top 10. Deze prentenboeken zijn nu gratis (online) te reserveren en vanaf 2 februari beschikbaar.

Gratis lid & cadeautje
Oja, is je baby, peuter of kleuter nog geen lid van onze bieb? Schrijf hem of haar gratis in tijdens de Nationale Voorleesdagen én ontvang een lief voorleesknuffeltje of een BoekStartkoffertje cadeau.

Lees vorig bericht

Spreekuur E-books, E-readers & luisterboeken

Lees volgend bericht

Voorstelling ‘Mopperdemopperdemopper’ in de Bieb