Mannen geef je op voor het Gäöls Project Koor “Do You Remember”

Het Project Koor belooft nu al een succes te worden, nog voor de aftrap van de eerste repetitie heeft plaatsgevonden! Wat is het geval? De oproep om deel te nemen heeft een groot aantal enthousiaste reacties opgeleverd. Dat is natuurlijk super. Bij de aanmeldingen blijken de mannen nogal in de minderheid. Vandaar de oproep vooral aan mannen om zich op te geven. Meld je dus snel aan voor het te laat is. Voor al diegenen nog even een opfrisser.

Wie zingt ze niet die hits uit de 60-ties en 70-ties?
Nummers als “Hey Jude” van de Beatles of “Cecilia” van Paul Simon, maar ook “Blief bie de Mam” van de Limburgse groep Jansse Bagge Band. Inderdaad, wie zingt ze niet? Lekker liggend in bad of onder de douche? Maar samen met anderen is nog veel leuker en gezelliger. Bovendien activeert samen zingen het brein, zoals de bekende neuro-psycholoog Erik Scherder heeft aangetoond. Om iedereen die samen zingen leuk vindt, hiervoor gelegenheid te bieden, start het Gäöls Mannenkoor GMK een projectkoor. Geheel gratis word je onder leiding van een professionele dirigent samen met de mannen van het GMK voorbereid op een leuk concert.

10-tal repetities
In een 10-tal repetities studeren we diverse nummers van de 60-ties en 70-ties in. Het project start op 11 maart met de eerste repetitie en eindigt op vrijdag 5 juni met een spetterende uitvoering met begeleidingsband. Zo willen we jou, je vrienden en bekenden trakteren op een mooie avond.

Uitnodiging voor mannen
Een uitnodiging vooral aan mannen om deel te nemen aan dit project. Eenmalig zonder verdere verplichting. Ervaring is niet nodig. De repetities zijn wekelijks op woensdagavond in Gemeenschapshuis De Kollekamp, Heerenstraat 77 6237NC Moorveld.

Aanmelden
Stuur een email of bel:
Guus Kester Guus.Kester@ziggo.nl 06-51580573
Jos Wijnands Jos.Wijnands@kpnmail.nl 06-20436799
Voor meer info: www.gmk-geulle.nl

Lees vorig bericht

Gemeente Meerssen heeft uit voorzorg gebruik Citrix stopgezet

Lees volgend bericht

Oud papier Meerssen Centrum