Ingmar Wagenaar prins van CV de Aanhawwersj

Ingmar Wagenaar is uitgeroepen tot prins van CV de Aanhawwersj. Wagenaar werd iets na 16:30 uur uitgeroepen op de markt in Meerssen. Daar werd ook afscheid genomen van het prinsenpaar van het vorig seizoen Ger Beij en zijn vrouw Bianca. Prins Ingmar de eerste zal samen met prinses Maxime voorop gaan in het vieren van vastenaovend in Meersje.

Carnavalsvierders
Prins Ingmar I is met zijn Prinses Maxime prinsenpaar met Vastelaovend 2020. Van kleins af aan vieren zij carnaval: eerst in hun thuisgezinnen in Meerssen en Rothem. Daarna de Prins onder andere bij de Koeleköpkes en de Prinses bij de Geulmennekes en Sjots en Sjeif. En dan nu een gezamenlijke droom die uitkomt: prinsenpaar van de Aanhawwersj in Meersje.

Reizen en leuke dingen doen
Prins Ingmar I werkt als projectmanager bij Stamicarbon in Sittard. Verenigingen en de lokale gemeenschap doen nooit vergeefs een beroep op hem. Hij is daarin heel actief. Prinses Maxime is HRM-adviseur bij de gemeente Sittard-Geleen. Zingen is een van haar grootste hobby’s. Het jonge prinsenpaar geniet van reizen, de leuke dingen van het leven, maar boven alles van Carnaval.

Receptie
De receptie van Prins Ingmar I en Prinses Maxime vindt plaats op zondag 2 februari in CaféZaal De Keizer in Meerssen vanaf 15:11.

Lees vorig bericht

Meerssense boer oneens met stikstof maatregelen

Lees volgend bericht

Meer Actueel 19/01/2020: Stikstofcrisis, Criminaliteit in Meerssen gedaald & De Gloriëtte 2.0