De Bökskes jeugdzitting en uitroepen jeugdprinsenpaar

Op zaterdag 1 februari zal Stichting Gäölse Jeugdcarnaval De Bökskes voor de 48e keer het jeugdprinsenpaar uitroepen. Dit gebeurd tijdens de grote jeugdzitting die gehouden wordt in de Kollekamp te Waalsen.

In tegenstelling tot vele andere jeugdprinsen en prinsessen zijn de hooglustigheden van tevoren niet bekend en zullen deze geloot worden uit de kinderen die zich hebben aangemeld voor de jeugdraad 2020. Dit gebeurd volgens het reglement dat hiervoor is opgesteld. De Bökskes willen hiermee bereiken dat alle kinderen een gelijke kans maken om prins of prinses te worden.

De loting zal traditioneel plaatsvinden rond de klok van half 4 in de middag. Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Lees vorig bericht

Jeugdtreffen VV Bunde

Lees volgend bericht

Nieuw beleid kunst in de openbare ruimte