Ziekenactie 2020 CV de Aanhawwersj Meersje

Zoals ieder jaar bezoekt het Prinsenpaar, Prins Ingmar I en Prinses Maxime, en een delegatie van de Aanhawwersj mensen die ziek zijn of wel  een steuntje in de rug kunnen gebruiken na een moeilijke periode.

Bezoek binnen en buiten Meerssen
Dit doen CV de Aanhawwersj in Meerssen, maar ook buiten Meerssen, in bijvoorbeeld verzorgingshuizen in Maastricht waar inwoners van Meerssen nu wonen of verzorgd worden. Net zoals ziekenhuizen waar iemand uit de gemeente Meerssen na een operatie of opname ligt. Voor de ziekenactie hebben CV de Aanhawwersj hulp nodig van mensen die hen informatie kan geven over diegene die graag een bezoekje wil ontvangen.

Hulp nodig bij het vinden van mensen die een bezoek op prijs stellen Omwille van de privacy mogen de verzorgingshuizen of ziekenhuizen geen info meer geven. Begrijpelijk natuurlijk, maar hierdoor horen CV de Aanhawwersj spijtig genoeg soms achteraf dat het jammer was dat zij niet even op bezoek kwamen. De vereniging wist dan niet dat de betreffende mensen in een verzorgings- of ziekenhuis verbleven of verblijven. Daarom vragen CV de Aanhawwersj aan familie, kennissen, buren of vrienden de ziekencommissie van CV de Aanhawwersj te mailen om de wens voor een ziekenbezoek kenbaar te maken.

Weet u iemand geef dit door
Wanneer u iemand weet die een bezoekje van het prinsenpaar en CV de Aanhawwers op prijs stelt dan kunt u mailen naar: Jos Maenen: j.maenen@ziggo.nl of Lenardo Maenen: l.maenen@home.nl

Collecte ziekenactie
Om deze actie mogelijk te maken komen CV de Aanhawwersj en vrijwilligers collecteren voor de ziekenactie 2020 van 4 t/m 11 februari.

Lees vorig bericht

Rijverbod en boete bestuurster auto in Meerssen

Lees volgend bericht

Collecte ziekenactie CV de Aanhawwersj