Golfclub Meerssen ontvangt internationaal GEO certificaat

Golfclub Meerssen voldoet aan verplichte criteria voor duurzaam golfbaanbeheer en heeft daarom het internationaal GEO certificaat behaald dat aantoont dat de accommodatie, de golfbaan én alle voorzieningen verantwoord en milieuvriendelijk beheerd worden.

Blij met de certificering
Golfclub Meerssen laat weten “blij met deze certificering. Het toont aan dat zij bijdragen in een steeds belangrijker wordend onderwerp, namelijk duurzaamheid. Kortom een certificaat om trots op te zijn en te blijven.”

Uitreiking in Amsterdam
Golfclub Meerssen ontving het 100ste GEO certificaat van Nederland donderdag in Amsterdam. De golfclub zelf viert in besloten kring het behalen van het GEO certificaat op vrijdag 31 januari.

Lees vorig bericht

Simpelveld koopt kunstwerk Bundense kunstenaar

Lees volgend bericht

Extra geld voor voortgang project overkluizing Watervalderbeek