Samen eten, samen achter de pannen en Old Star Tennis

Op 16 januari schoven 14 mensen aan bij Samen aan tafel bij BundeNuSamen. Danny van Lunchroom De Zeute Inval maakte weer een heerlijke maaltijd.

Op 6 februari is er weer ‘Samen aan tafel’ en op het menu staat groentesoep met brood vooraf en als hoofdgerecht spaghetti bolognese met een Italiaanse salade. Iedereen is van harte welkom gezellig een hapje mee te komen eten bij ‘Samen aan tafel’ om 17.00 uur in Ut Zaelke van BundeNuSamen aan het Mgr. Theunissenplantsoen 20 in Bunde.

Aanmelden voor kosten en menukeuze uiterlijk maandag 3 februari op telefoonnummer 06 30149001 / via de mail bundenusamen15@gmail.com of loop even binnen op maandag- of donderdagmiddag in Ut Zaelke.  Zou u graag komen, maar heeft u geen vervoer? Bel dan met 06-30149001, dan kijken wij of we vervoer kunnen regelen.

Samen achter de Pannen
Lekkere vers bereide dagelijkse maaltijden. Iedere dag is er weer de vraag: Wat eten we vandaag? Kunt u hiervoor wel wat inspiratie gebruiken? Dan is ‘Samen achter de pannen’ misschien wat voor u.

Onder begeleiding van kok Hanneke Philipsen maken de deelnemers lekkere gezonde maaltijden met verse ingrediënten voor iedere dag. Of u nu een beginner bent of een ervaren hobbykok: Hanneke geeft veel praktische tips die u thuis in uw eigen keuken kunt gebruiken.

‘Samen achter de pannen’ is, één keer per maand, op zaterdagochtend van 11.00-13.00 uur in het clubhuis van Tennisclub Bunde. De eerste keer is op zaterdag 8 februari 2020.

Aan deze activiteit zijn kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar hannekelouisa@gmail.com. Heeft u onder andere vragen over de kosten, bel Hanneke op 06-29026328.

Wegens succes verlengd Old Star Tennis
Op 10 januari gingen wij van start met Old Star Tennis op de binnenbanen van TEN the Lifestyle Company. De deelnemers zijn heel enthousiast.

Een van de deelnemers Lambert zegt: “Ik dacht vooraf eigenlijk niet dat ik dit kon, maar het gaat heel goed!” Daarom gaan we door met Old Star Tennis! En wel op vrijdag 31 januari, 7, 14 en 21 februari van 11.30-12.30 uur op de binnenbanen van TEN The Lifestyle Company aan de Molenveldweg in Meerssen.

Wilt u ook gratis mee komen doen? Meld u dan aan door een mailtje te sturen naar info@eventserve.nl of bel met Bjorn Boumans op 06-53783684.

Old Star Tennis is een beweegactiviteit voor 50+-ers op een tennisbaan met een tennisracket en een tennisbal en wordt gegeven door Bjorn Boumans, één van de trainers van Tennisclub Bunde. Bjorn zorgt voor professionele begeleiding met veel aandacht voor de eigen beweegmogelijkheden van de deelnemers.

Er wordt begonnen op een kleiner speelveld wat makkelijker te belopen is. De deelnemers gebruiken een lichtgewicht racket dat eenvoudig te hanteren is. Er wordt gespeeld met een rode (zachtere) tennisbal die de spelers meer tijd geeft om de bal te slaan. Plezier in bewegen staat centraal. Naast samen bewegen is het sociale aspect belangrijk: eerst samen tennissen en daarna nog samen een drankje drinken.

Rackets zijn aanwezig, u hoeft alleen te zorgen voor makkelijk zittende kleding en schoenen.

Heeft u vragen, bel met onze projectleider Hanneke op 06-29026328. Kijk voor alle activiteiten van Bunde Beweegt op onze website bundebeweegt.blogspot.com

Lees vorig bericht

Opschonen Bunderbos bij de Snijdersberg

Lees volgend bericht

Prinsenreceptie CV de Kuutebieters