Woon-zorgcomplex in Rothemermolen

Illustratie: Nobama Care

Zorginstelling Nobama Care is bezig de Rothemermolen om te vormen tot een kleinschalig woon-zorgcomplex voor ouderen met geheugenverlies. Om dit te realiseren wordt de Rothemermolen verbouwd en komt er aan de achterzijde nieuwbouw.

Verzorgd wonen
Het kleinschalig woon-zorgcomplex gaat verzorgd wonen aanbieden aan ouderen met een geheugenstoornis. Hiervoor worden 11 zorgstudio’s en 11 luxe aanleun-appartementen gerealiseerd. In de appartementen kunnen echtparen zelfstandig blijven wonen en indien nodig een beroep doen op de aangeboden zorg en activiteiten. Nobama Care heeft op dit moment woon-zorginstellingen in Heerlen en Schinnen.

Illustratie: Nobama Care

Lees vorig bericht

Update over werkzaamheden Watervalderbeek

Lees volgend bericht

JCV de Geulmennekes Keenger Oonderein