Internationaal GEO certificaat voor Golfclub Meerssen

Zoals meer vandaag eerder meldde heeft Golfclub Meerssen het internationaal GEO certificaat ontvangen. De golfclub kreeg eerder deze maand het certificaat al uitgereikt in Amsterdam. Vrijdag is dit feit gevierd in het clubhome in Bunde. Hier reikte de heer Dokkuma van de NGF het originele certificaat uit aan voorzitter Boers van de golfclub. Burgemeester Clermonts hees buiten de daarbij behorende vlag en schonk de club namens de gemeente een vlinderstruik en de vrijwilligers een groene golfkabouter. Golfclub Meerssen ontving het 100ste GEO certificaat van Nederland.

Internationaal GEO certificaat voor Golfclub Meerssen

Lees vorig bericht

Vrouw dood aangetroffen in Bunde: verdachte aangehouden

Lees volgend bericht

Samen eten in Bunde