Reizende expositie MEE in Erfgoedhuis Meerssen

Foto: MEE Zuid Limburg

Wethouder Marly Heusschen opent dinsdag 11 februari de expositie ‘MEE EXPOsure’ in het Erfgoedhuis in Meerssen.

Reizende foto-expositie ‘MEE EXPOsure’
Een inclusieve samenleving is een samenleving die rekening houdt met iedereen en waaraan iedereen kan meedoen. Met de reizende foto-expositie ‘MEE EXPOsure’ wil MEE Zuid-Limburg een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van mensen met een beperking. Het gaat niet alleen om gezien worden, maar ook om meedoen en erbij horen. In de expositie worden mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking uit de regio in beeld gebracht. De foto’s zijn door verschillende (hobby)fotografen gemaakt. Zij hebben vanuit maatschappelijke betrokkenheid meegewerkt aan dit project.

MEE Zuid-Limburg
MEE vindt dat iedereen moet kunnen meedoen. Ook mensen met een beperking of een andere kwetsbaarheid. Niet iedereen is in staat om dit meedoen voor zichzelf te organiseren. Sommige mensen hebben hiervoor tijdelijk een steuntje in de rug nodig. MEE maakt dit mogelijk door het bieden van ondersteuning op maat.

Opening en bezoeken ‘MEE EXPOsure’
De ‘MEE EXPOsure’ wordt op dinsdag 11 februari om 14:30 uur geopend. Iedereen is uitgenodigd om de opening op 11 februari om 14:30 uur bij te wonen. Verder is de expositie te bezichtigen van 12 februari tot 20 maart 2020 in het Erfgoedhuis aan de markt in Meerssen. Openingsuren Erfgoedhuis: maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur. Op zondagen van 14.00-16.00 uur.

Foto: MEE Zuid-Limburg

Lees vorig bericht

Gemeenteraad toerde door Ulestraten

Lees volgend bericht

Reizende expositie MEE in Erfgoedhuis Meerssen