Eric Reck en Charel Jeuken met Niels en Kay in finale LVK

Zaterdagmiddag heeft het componistenduo Eric Reck en Charel Jeuken uit Meerssen wederom de finale van het LVK gehaald. Zij doen dit met de schlager Vastelaovescramignon gebracht door Niels en Kay uit Eijsden. Voor Reck en Jeuken is dit de elfde schlager die in de finale van het LVK is doorgedrongen. De LVK finale is aanstaande vrijdag in Echt.

Sjeigelenteire
Sjeigelenteire uit Meerssen heeft dit jaar de finale niet gehaald. Zij zaten in café de Keizer in Meerssen in spanning te wachten maar het verlossende woord kwam daar niet. Zij stonden in de halve finale met de winnende schlager van Meerssen “Vaste nao de Vastelaovend”.

Lees vorig bericht

Stolpersteine tijdens geschiedenisles Stella Maris College

Lees volgend bericht

Femke Snijders en Daan Smeijsters jeugdprinsenpaar Geulle