Uitroeping jeugdprinsenpaar Sem en Renee Bunde

In een sfeervolle Auw Kerk in Bunde is zondagmiddag het 5×11 jubileum jeugdprinsenpaar uitgeroepen van JCV de Haverzekskes. Sem Jacobs en Renee Kurvers kwamen samen met Stijn van Piggelen achter het scherm tevoorschijn. Het aanwezig publiek kon aan de kleding zien wie prins, prinses of adjudant was geworden. Sem is de nieuwe prins, Renee is de nieuwe prinses en Stijn de adjudant. Met hun drietjes en de nieuwe raad van de Haverzekskes gaan zij de kinderen  van Bunde voorop in de carnaval van 2020.

Sem en Renee jeugdprinsenpaar Haverzekskes 2020

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 5/2020 : Rothemermolen wordt zorgcomplex, Twijfels bij Stella Maris Valkenburg & de hel van Geulle a/d maas

Lees volgend bericht

Prins Sem en prinses Renee jeugdprinsenpaar in Bunde