48 jarige verdachte in Bundense zaak dinsdag voorgeleid

De man die vrijdag de politie belde met de mededeling dat hij een dode vrouw in huis had aangetroffen werd al snel verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 89-jarige vrouw uit Bunde. Volgens de Limburger wordt de verdachte vandaag, dinsdag, voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter zal dan beslissen of de 48-jarige verdachte langer blijft vastzitten of op vrije voeten komt, aldus de Limburger.

Melder van dode vrouw aangehouden
Vrijdag werd de politie door de verdachte gebeld met de mededeling dat hij een dode vrouw in huis had aangetroffen. Politie was snel ter plaatse en troffen inderdaad een dode vrouw in huis aan. Er is direct geprobeerd om de vrouw te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De melder werd ter plekke aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de bewoonster.

Politie doet voorlopig geen mededelingen
In het belang van het onderzoek en uit privacyoverwegingen doet de politie voorlopig geen mededelingen over wat zich afgelopen vrijdag in de woning aan de Pletstraat in Bunde heeft afgespeeld. Ook over de doodsoorzaak doet de politie voorlopig geen uitspraken.

Lees vorig bericht

Evaluatie onderzoek ontmoetingsplekken MOPs uitgesteld

Lees volgend bericht

IVN-Lezing over plantenziekten en plagen