IVN-Lezing over plantenziekten en plagen

Maandag 2 maart organiseert IVN Meerssen een lezing over plantenziekten en plagen. Willy Duijsens, fytopatholoog, ofwel plantenziektendeskundige, zal met dia’s een aantal veel voorkomende aandoeningen van planten behandelen.

Tijdens de lezing zal er voldoende tijd zijn om uw vragen over problemen met planten in uw tuin of planten in het wild te behandelen. U kunt ook van tevoren uw vragen per mail indienen bij Jack Savelberg: j.savelberg@home.nl.   

De lezing zal gegeven worden in de Proostenkelder achter de basiliek van Meerssen en begint om 19:30 uur. Iedereen is welkom. U hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Entree is gratis, een vrijwillige gift is altijd welkom.

Lees vorig bericht

48 jarige verdachte in Bundense zaak dinsdag voorgeleid

Lees volgend bericht

IVN-Lezing over plantenziekten en plagen