Herhalingsles EHBOvereniging Meerssen-Bunde

Maandag 10 februari a.s. is er een herhalingsles voor alle leden van de EHBO-vereniging.

Simulatieslachtoffers
Om het peil van ehbo-hulpverlening zo hoog mogelijk te houden, zijn er tijdens deze ehbo-herhalingsles een drietal simulatieslachtoffers aanwezig, die alles zo realistisch mogelijk zullen uitbeelden. De verschillen in de diverse hart- en herseninfarcten, CVA, Epilepsie, actieve bloedingen, brandwonden, Astma, borstwond zullen uitgebeeld worden. Er is dus veel te doen tijdens deze herhalingsles, welke om 20.00 uur begint in de Stip.

Nieuwe EHBOcursus
Bij voldoende belangstelling begint in maart een nieuwe cursus EHBO/Reanimatie/Kinder EHBO. Alle onderwerpen van bijv. bovenstaande EHBOherhalingsles komen hierbij aan de orde. Voor inlichtingen en/of opgave kunt u terecht via: opleiding@ehbomeerssen.nl of telefonisch: Piet Schols, 06-25 25 82 64

Lees vorig bericht

Prinsenpaar De Havermennekes te gast in het 80’s Café

Lees volgend bericht

Herhalingsles EHBOvereniging Meerssen-Bunde