Prinsenpaar De Havermennekes te gast in het 80’s Café

Prins Stefan I en Prinses Chantal van De Havermennekes uit Bunde zijn op maandag 10 februari a.s. te gast in het 80’s Café van Meer Vandaag.

Presentator Raoul Morreau praat met hen over hun bijzondere uitroeping tot Prins en Prinses van Bunde en over de naderende carnavalsdagen. Maar ook de eighties komen natuurlijk aan bod. Welke herinneringen hebben Stefan en Chantal aan de jaren ’80? Hoe en waar vierden ze toen carnaval? Wilden ze toen al Prins en Prinses worden? Je hoort het op maandag 10 februari rond 19.30 uur in het 80’s Café. Uiteraard komen ook de drie favoriete jaren ’80 hits van het Prinsenpaar voorbij.

Over het 80’s Café
Het 80’s Café is een programma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of een prominente (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten.

Kijkradio
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Het programma is niet alleen te beluisteren op meer/fm, maar onder de noemer ‘Kijkradio’ ook te zien op meer/tv. Meekijken en -luisteren kan ook via de nieuwe app van Meer Vandaag en via de livestream op www.meervandaag.nl.

Lees vorig bericht

Oplaten Sjuinsmarcheerder Sjots en Sjeif Meerssen

Lees volgend bericht

Herhalingsles EHBOvereniging Meerssen-Bunde