Negentien communicantjes in de Basiliek

Foto: Peggy Laugs Fotografie

Op zondag 17 mei ontvangen 19 kinderen hun Eerste Heilige Communie in de Basiliek van het Heilig Sacrament in Meerssen.

Presentatie communicantjes
Tijdens de Hoogmis van zondag 8 maart om 11 uur zullen de kinderen zich presenteren als communicantjes van de Basiliek. Iedereen is hierbij van harte welkom. Tijdens de mis zullen de kinderen zingen, teksten voorlezen en voorbeden doen. Sinds de herfstvakantie zijn ze druk bezig met de voorbereidingen. Op donderdagmiddag krijgen ze catechese van juf Jessy en op vrijdagmiddag oefenen ze met dirigente Claudia alle liedjes. Op de foto de communicantjes.

Foto: Peggy Laugs Fotografie

Lees vorig bericht

IVN lezing: een praktische kijk op en in de bodem van Ulestraten

Lees volgend bericht

Open middag Basisschool Franciscus