MEE EXPOsure geopend in Erfgoedhuis

Wethouder Marly Heusschen en directeur MEE Zuid Limburg Irene Thuis opende dinsdag de expositie MEE EXPOsure in het Erfgoedhuis in Meerssen.

Reizende foto expositie
De expositie is een reizende foto expositie van MEE Zuid-Limburg. Met deze expositie wil MEE een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van mensen met een beperking. In de expositie worden mensen met een zichtbare of onzichtbare beperking uit de regio in beeld gebracht. De foto’s zijn door verschillende (hobby)fotografen gemaakt. Zij hebben vanuit maatschappelijke betrokkenheid meegewerkt aan dit project.

Tot 20 maart
De MEE EXPOsure is tot 20 maart op maandag tot en met woensdag van 09.00-17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur en op de zondagen van 14.00-16.00 uur te zien in het Erfgoedhuis aan de markt in Meerssen

Lees vorig bericht

Prinsenpaar Havermennekes: “Alles is leuk en gezellig”

Lees volgend bericht

MEE EXPOsure in Erfgoedhuis