Burgemeester Clermonts bracht werkbezoek aan buurtbus Gäöl

Burgemeester Clermonts maakte woensdagochtend een rit met de buurtbus Gäöl. Zij stapte bij het station van Meerssen op en reed mee tot aan het station Beek Elsloo. Vandaar ging zij met de buurtbus weer terug naar het station in Meerssen. De buurtbus is een burgerinitiatief vanuit Geulle en startte in 2017 nadat buslijn 17 eind 2016 werd opgeheven. In het begin reed de bus van maandag tot en met vrijdag maar in 2018 kwam daar de zaterdag bij. Nu rijden 35 vrijwilligers al meer dan 25.000 km schadevrij en vervoeren gemiddeld 70 personen per dag heen en weer.

Werkbezoek Burgemeester Clermonts bij Buurtbus Geulle

Lees vorig bericht

Alliantie gaat zelf onderzoek doen naar toekomst MAA

Lees volgend bericht

Woz waardering 21 woningen Catharinastraat moet opnieuw