Bewindvoerder uit Bunde steelt tonnen voor gokverslaving

Twee Limburgse bewindvoerders hebben, los van elkaar, voor zo’n vier ton van hun cliënten gestolen. Een van die bewindvoerders is Roel D. ex-bewindvoerder uit Bunde. Volgens L1 bekostigde hij zijn gokverslaving door geld van rekeningen van zijn 178 cliënten te plukken. In totaal is er zeker drie ton naar zijn eigen rekening gevloeid.

Biechtte wanpraktijken op
Roel brak in april 2018 en biechtte zijn wanpraktijken op. Inmiddels hebben alle slachtoffers, waar nodig, een nieuwe bewindvoerder. Het is niet bekend of ook cliënten uit Meerssen de dupe zijn.

Slachtoffers & strafzaak
De slachtoffers van de twee bewindvoerders waren kwetsbare mensen die bezig waren om hun schulden af te betalen. De justitie werkt in beide gevallen aan een strafzaak, zo bevestigt een woordvoerder bij L1.

Lees vorig bericht

Geen Harry Palmen in Beukeloord

Lees volgend bericht

Receptie en feestavond JCV de Bokskes