Verward persoon loopt zwaaiend met broodmes

Stock foto

Maandagochtend vond een klopjacht plaats in het centrum van Meerssen. Een, waarschijnlijk verward persoon liep zwaaiend met een broodmes in de nabijheid van het Stella Maris College. Hij stak daarbij meermaals in bomen en een oud bankstel, dat onverlaten hadden gedropt op de Molenveldweg.

31 jarige man aangehouden
Via de Gansbaan liep de man richting het centrum van Meerssen, een weg die door scholieren van het Stella Maris College veelvuldig wordt gebruikt. Onderweg maakte hij meermaals stekende bewegingen in de lucht. De Limburger meldt dat het om een 31 jarige man gaat en dat deze man in het centrum aangehouden is door de politie.

Lees vorig bericht

Bomen Gemeentebroek gekapt in verband met Essentaksterfte

Lees volgend bericht

Schilderij ‘De Bewening’ krijgt opknapbeurt