Dode door ongeval met carnavalswagen, carnavalsactiviteiten gestaakt


Naar aanleiding van een ongeval met een carnavalswagen in op den Beukel in Meerssen is één dode gevallen. Volgens omstanders is het slachtoffer onder de tractor die de carnavalswagen trok terecht gekomen. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. Het gaat vermoedelijk om een carnavalsgroep uit Ulestraten.

Vermoedelijk zat er niemand op de carnavalswagen en was alleen de bestuurder van de tractor bij het ongeval betrokken. Het is nog niet duidelijk of de bestuurder alleen was of dat er een bijrijder bij was. De forensische opsporingsdienst is rond 18.00 uur opgeroepen.

Carnavalsactiviteiten
De Aanhawwersj en Sjots en Sjeif hebben de overige carnavalsactiviteiten van Maandagavond gestaakt. Dit liet een woordvoerder van de Aanhawwersj aan Meer Vandaag weten. Maandagavond zou ook Carnabalk in Ulestraten plaatsvinden. Ook deze activiteit is afgelast naar aanleiding van het noodlottige ongeval. Over de activiteiten van morgen is nog niks bekend.

Lees vorig bericht

Woordvoerder: “Verder geen mensen aanwezig op de wagen”

Lees volgend bericht

Kijk terug: optocht Rothem-Meerssen