Zwaar letsel door ongeval met carnavalswagen

Naar aanleiding van een ongeval met zwaar letsel bij op den Beukel in Meerssen zijn zeker 3 brandweerwagens, 3 politieauto’s en 3 ambulances met spoed ter plaatsen gegaan. Volgens omstanders gaat het vermoedelijk om een carnavalswagen van een groep uit Ulestraten. De tractor van de carnavalswagen ligt op zijn kant.

Vermoedelijk zat er niemand op de carnavalswagen en was alleen de bestuurder van de tractor bij het ongeval betrokken. Het is nog niet duidelijk of de bestuurder alleen was of dat er een bijrijder bij was. Via omstanders is vernomen dat de bestuurder onder de tractor terecht is gekomen. De forensische opsporingsdienst is rond 18.00 uur opgeroepen.

Dit bericht wordt aangevuld.

Lees vorig bericht

Storing opgelost bij meer vandaag

Lees volgend bericht

Woordvoerder: “Verder geen mensen aanwezig op de wagen”