Politie gaat uit van noodlottig ongeval

Na een ingesteld onderzoek gaat de politie uit van een noodlottig ongeval met een carnavalswagen op Op de Beukel. Bij dit ongeval kwam een 35-jarige man uit Bunde om het leven.

Onderzoek
De carnavalswagen was op weg terug van de carnavalsoptocht in Meerssen. Na onderzoek blijkt dat de tractor in de berm terecht is gekomen en vervolgens is gekanteld. Naast de bestuurder waren er verder geen inzittenden in of op de wagen. Ook is uit het onderzoek gebleken dat de wind geen oorzaak is geweest van het ongeval. Familieagenten houden intensief contact met de familie en nabestaanden van het slachtoffer. Uit respect voor de nabestaanden doet de politie geen verdere uitspraken over deze zaak.

Ongeval
Maandagavond vond er een ongeval plaats met een carnavalswagen. Dat gebeurde bij op den Beukel in Meerssen. Daarbij is één dodelijk slachtoffer gevallen. Naar aanleiding van het ongeval worden carnavalsactiviteiten gestaakt, zoals onder andere de optocht van Ulestraten.

Lees vorig bericht

Optocht Bunde 2020

Lees volgend bericht

Optocht Rothem Meerssen 2020