Eric Reck en Charel Jeuken ontvangen oeuvreprijs Top 111

Ook dit jaar is er door het bestuur van de Rabobank Top 111 in Meerssen een oeuvreprijs uitgereikt. Dit jaar was deze prijs voor Eric Reck en Charel Jeuken. Zij kregen de prijs voor hun bijdrage aan de Meerssense en Limburgse vastelaovend.

Meer dan 22 jaar liedjesschrijvers
Zo schrijven zij al meer dan 22 jaar schlagers voor lokale en regionale artiesten. Daarnaast hebben ze zelf met Eigewies en later met ut maog geine naam hubbe furore gemaakt. Met de laatste groep stonden ze meerdere keren in de finale van het LVK. Voor onder andere Katja Henz, Marvin Rosier en Niels en Kay schreven zij schlagers die de LVK finale hebben gehaald.

Marcel Smeets Wisseltrofee
De Marcel Smeets Wisseltrofee ging dit jaar naar de groep Rempetemp. Zij sloten de Top 111 af en werden door het bestuur verblijd met de wisseltrofee die zij volgend jaar weer moeten terugbrengen.

Lees vorig bericht

Afsluiting carnaval en jubileumjaar JCV de Haverzekskes

Lees volgend bericht

Rabo Vastelaoves Top 111 aller tieje 2020