Gratis Kick-off Jong en Oud Sport en Spelinstuif

Op 4 maart is de eerste Jong en Oud Sport- en Spelinstuif op het park van Tennisclub Bunde aan het Heiveld in Bunde. De Sport- en Spelinstuif is een beweegactiviteit voor iedereen: van jong tot oud. Onder professionele leiding van sportleraar Bjorn Boumans gaan de deelnemers met verschillende sport- en spelelementen aan de slag. Er zijn twee groepen: 14.00-15.00 uur voor kinderen van de groepen 1 t/m 4 en volwassenen. 15.00 -16.00 uur voor kinderen van groep 5 t/m 8, tieners en volwassenen. Wil jij hieraan meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@tcbunde.nl met hierin je naam, telefoonnummer en leeftijd. Volwassenen moeten ook aangeven of ze in de groep van 14.00 of die van 15.00 uur mee willen doen.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 9/2020 : Ongeluk met Carnavalswagen, het verdriet van de Vastelaovend & Exposure

Lees volgend bericht

Vegetarische Samen achter de Pannen