Foto expositie in Erfgoedhuis: Dwaaldromen en verder

Mauriel Schoenmaekers fotografeert al sinds zijn jeugd. Door werk en gezin werd fotografie een tijd lang bijzaak. Sinds 2012 heeft hij zich er weer volop aan overgeleverd. Fotokunst en gedichten zijn z’n tweede natuur geworden. Zijn vrije werk bestaat uit poëtische beelden, die aangevuld worden met teksten. Zwart-wit beelden hebben zijn voorkeur en gaan over de gewone dingen van alle dag. Tot en met 31 mei kunt u in het Erfgoedhuis Meerssen een selectie van het werk van Mauriel bewonderen.

Mauriel geboren en getogen in Rothem
Mauriel Schoenmaekers is geboren (1965) en getogen in Rothem. Sinds 1988 woont hij aan de voet van de Geulhemmerberg in Berg en Terblijt. In juni 2019 is hij afgestudeerd aan de Kunstacademie van Maasmechelen. Tijdens de opleiding fotokunsten gaf hij (2016) zijn eerste boek (Hersenspinsels) met fotogedichten uit.

Openingstijden expositie
Belangstellenden kunnen de expositie tot en met 31 mei in het Erfgoedhuis aan de markt in Meerssen op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag tot 20.00 uur en op de  zondagen van 14.00- tot 16.00 uur, bezoeken. De officiële opening vindt plaats op 8 maart om 14.00 uur.

Lees vorig bericht

Foto expositie in Erfgoedhuis: Dwaaldromen en verder

Lees volgend bericht

Publieksdag Kasteelhoeve Hartelstein en omgeving