NLDoet bij de vlindertuin Meerssen en scouting Bunde

Ieder jaar nemen diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Meerssen deel aan NLDoet. Dit jaar is NLdoet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de site van NLDoet.

Bij de vlindertuin Meerssen wordt iedere vrijdag gewerkt door een groep vrijwilligers. Voor de vrijwilligers is momenteel geen goede schuilgelegenheid bij regen. Tevens is er geen watervoorziening in de zomer. Zij willen op zaterdag 14 maart deze twee zaken combineren door een schuilhut te bouwen die afwatert op twee 1000 ltr regentonnen.De werkzaamheden beginnen om 10:00 uur en duren tot 16:00 uur.De vlindertuin is te vinden in Bunde Heiveld 2.

Scouting Bunde Kloosterweg 55 Bunde doet ook dit jaar weer mee met NL Doet. Op zaterdag 14 maart nemen ze het gebouw en het buitenterrein weer onderhanden. Er worden de volgende werkzaamheden verricht. Snoeiwerkzaamheden op het buiten terrein. Verven van de houtopslag. Elektra op het buitenterrein herstellen en vervangen. Verven van de muren in de toiletgroep. Herstel werkzaamheden aan de kampvuurkuil. Hier beginnen de werkzaamheden om 09:00 uur en duren tot 16:00 uur.

Lees vorig bericht

NLDoet bij de Zonnebloem

Lees volgend bericht

Kinderkleding en speelgoed beurs Van Voor en Zo