NLDoet bij de Zonnebloem

Ieder jaar nemen diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Meerssen deel aan NLDoet. Dit jaar is NLdoet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de site van NLDoet.

De Zonnebloem afdeling Meerssen, Rothem, Ulestraten organiseert op vrijdag 13 maart in de Stip een gezellige middag voor een groep mensen, circa 80-100, met het doel: mensen samen brengen, de onderlinge band verstevigen met mogelijk blijvende verdere contacten, ontmoetingen en tevens hen een gezellige middag te bezorgen middels muziek, artiesten en gezellig samenzijn met hapjes en drankjes. De middag begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Lees vorig bericht

NLDoet ook in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

NLDoet bij de vlindertuin Meerssen en scouting Bunde