NLDoet ook in de gemeente Meerssen

Ieder jaar nemen diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Meerssen deel aan NLDoet. Dit jaar is NLDoet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart. Voor de activiteiten zijn de Zonnebloem, vlindertuin Meerssen en scouting Bunde op zoek naar vrijwilligers die zich kunnen aanmelden via de site van NLDoet.

De Zonnebloem
De Zonnebloem afdeling Meerssen, Rothem, Ulestraten organiseren op vrijdag 13 maart in de Stip een gezellige middag voor een groep mensen, circa 80-100, met het doel: mensen samen brengen, de onderlinge band verstevigen met mogelijk blijvende verdere contacten, ontmoetingen en tevens hen een gezellige middag te bezorgen middels muziek, artiesten en gezellig samenzijn met hapjes en drankjes. De middag begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Vlindertuin Meerssen
Bij de vlindertuin Meerssen wordt iedere vrijdag gewerkt door een groep vrijwilligers. Voor de vrijwilligers is momenteel geen goede schuilgelegenheid bij regen. Tevens is er geen watervoorziening in de zomer. Zij willen op zaterdag 14 maart deze twee zaken combineren door een schuilhut te bouwen die afwatert op twee 1000 ltr regentonnen.De werkzaamheden beginnen om 10:00 uur en duren tot 16:00 uur.De vlindertuin is te vinden in Bunde Heiveld 2.

Scouting Bunde
Scouting Bunde Kloosterweg 55 Bunde doet ook dit jaar weer mee met NL Doet. Op zaterdag 14 maart nemen ze het gebouw en het buitenterrein weer onderhanden. Er worden de volgende werkzaamheden verricht. Snoeiwerkzaamheden op het buiten terrein. Verven van de houtopslag. Elektra op het buitenterrein herstellen en vervangen. Verven van de muren in de toiletgroep. Herstel werkzaamheden aan de kampvuurkuil. Hier beginnen de werkzaamheden om 09:00 uur en duren tot 16:00 uur.

Lees vorig bericht

Publieksdag Kasteelhoeve Hartelstein en omgeving

Lees volgend bericht

NLDoet bij de Zonnebloem