Themabijeenkomst BRUG-M: de gemeente Meerssen verder als regiegemeente vraagteken(?) of uitroepteken(!)

Op dinsdag 10 maart organiseert BRUG-M een openbare bijeenkomst met als thema: de gemeente Meerssen verder als regiegemeente vraagteken(?) of uitroepteken(!). De avond start om 20:30 uur en wordt gehouden in gemeenschapshuis de Stip in Meerssen. Tijdens deze avond wordt uitleg gegeven over het verloop van het proces voor de regiegemeente tot nu toe en wat er nog op de rol staat om tot een besluit in de raad te komen. Professor Dr. Arno Korsten zou deze avond over dit thema komen praten Echter Korsten kan door ziekte niet aanwezig zijn. BRUG-M laat weten in mei een nieuwe bijeenkomst te organiseren.

Lees vorig bericht

Informatiebijeenkomst Sint Catharinastraat en Pastoor van Eijsstraat

Lees volgend bericht

Thema-avond amfibieën en reptielen