Eerste bijeenkomst Dorpslab in Bunde

Dorpslab is samen met enthousiaste inwoners van Bunde aan de slag gegaan met een dorpsontwikkelingsplan voor Bunde. Het is een proef in de gemeente Meerssen en als deze slaagt wordt de aanpak ook in de andere dorpen ingezet om te komen tot een dorpsontwikkelingsplan. Dinsdag is in de Auw Kerk de eerste dorpsbijeenkomst geweest. Iedereen uit Bunde was uitgenodigd om mee te denken over de toekomst van hun dorp. Vijftig mensen gaven gehoor aan deze oproep. Een van de sprekers was oud minister van Onderwijs Jo Ritzen. Kinderen uit Bunde hadden de eer om hun ideeën voor de toekomst van Bunde te presenteren tijdens de dorpsbijeenkomst. Hun ideeën werden ontvangen met applaus van aanwezige inwoners van Bunde.

Eerste bijeenkomst Dorpslab in Bunde

Lees vorig bericht

Oud wethouder en gemeenschapsmens Pierre Giesen overleden

Lees volgend bericht

Rondje Jekerdal met IVN Meerssen via Cannerberg en St.Pietersberg is afgelast