Het Gäöls Project Koor “Do You Remember” gestart

Parkeerproblemen in Moorveld. Een Kollekamp gevuld met bijna 100 zangers en zangeressen. Wie had zich dit ooit kunnen voorstellen. Afgelopen woensdag was dat realiteit. Toen vond de eerste repetitie plaats van het Gäöls Project Koor “Do You Remember”.

Intensieve PR  gevoerd
Door een intensieve PR-campagne en mond-op-mond-reclame waren bestuur, leden en organiserende commissie van het Gäöls Mannenkoor er in geslaagd een groot aantal enthousiastelingen warm te maken voor dit muzikale project dat gericht is op het oefenen en zingen van hits uit de jaren 60/70.

Fraai uitgevoerd boekje
Bij binnenkomst in de Kollekamp lag er voor ieder van de bijna 100 deelnemers een fraai uitgevoerd boekwerkje klaar met de muziekwerken die in de komende weken ingestudeerd worden. Dirigent Paul Mestrom en repetitor René Smulders hebben  samen heel veel tijd gestoken in het maken van de arrangementen.

Positieve reacties
Na een welkomstwoord door Guus Kester stak de dirigent direct van wal met een aantal tips en ademhalingsoefeningen om vervolgens de canon “Singing all together” in te studeren. Met veel enthousiasme gingen de dames en heren verder met het instuderen en zingen van een tweetal nummers. De reacties aan het eind van de avond waren heel positief en veelbelovend.

Mogelijke opschorting door coronavirus
Bij het ter perse gaan van dit bericht was nog niet bekend of er opschortende maatregelen worden genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Uiteraard krijgen de deelnemers daarvan persoonlijk bericht via hun mailadres.

Lees vorig bericht

Maatregelen Bisdom Roermond gelden ook voor parochies gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Burgemeester Clermonts over Coronavirus