Burgemeester Clermonts over extra maatregelen: meeleven, respect & oproep

Het gemeentebestuur van Meerssen heeft gereageerd op de extra genomen maatregelen van het kabinet. Burgemeester Clermonts heeft in een reactie op social media laten weten, enorm mee te leven met iedereen. “We voelen mee met onze ondernemers, bedrijven en instellingen die getroffen worden door de maatregelen in het kader van het Coronavirus.” Aldus burgemeester Clermonts.

Enorme respect
Verder spreekt het gemeentebestuur haar enorme respect uit voor alle mensen in de zorg, hulpverlening, het onderwijs en anderen waar nu extra beroep op wordt gedaan zich in te zetten voor de medemens.

Oproep
De burgemeester roept verder nog op “Tot slot roep ik iedereen op om in ieders belang de maatregelen van het kabinet in acht te nemen en de gezondheidsadviezen van de RIVM te volgen. Handel verantwoordelijk, zorg goed voor jezelf en heb oog voor elkaar. Alleen samen kunnen wij dit!”.

Lees vorig bericht

Eet- en drinkgelegenheden in Meerssen gesloten

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 11/2020: in de greep van Corona, geen eucharistievieringen & Lege schappen