Nieuwe maatregelen: scholen, horeca en sportclubs dicht

Alle scholen, kinderopvangen, sportclubs en horeca gaan tot en met 6 april dicht. Dat heeft het kabinet vandaag bekend gemaakt. Ook adviseerde het kabinet om ongeveer 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Scholen en kinderopvang
De kinderen van ouders met belangrijke beroepen die werken in de zorg, politie en brandweer kunnen wel worden opgevangen op scholen en kinderopvangen. Het kabinet heeft bekend gemaakt dat er een hoge prioriteit is voor eindexamenkandidaten. Meerssen telt 6 basisscholen en 1 middelbare school.

Horeca
Vanaf vanavond 18:00 gaat de horeca dicht. Zaterdag gaf Desiree de Gast, horecaondernemer een reactie op de uitbraak van het Coronavirus.

Volg onze liveblog voor het laatste nieuws: Scholen, horeca en sportclubs gaan dicht

Lees vorig bericht

Pastoor van Meijgaarden: “neem de maatregelen in acht”

Lees volgend bericht

Eet- en drinkgelegenheden in Meerssen gesloten