Potgrondactie 2020 Geulle bestellingen en nieuwe datum

Door de landelijke maatregelen omtrent het coronavirus heeft Harmonie St. Caecilia moeten besluiten om de potgrondactie afgelopen zaterdag af te gelasten. Zaterdag 21 maart zullen de reeds gedane bestellingen worden bezorgd. Verder bestaat de mogelijkheid om potgrond af te halen op de afhaallocatie. Deze afhaallocatie is ingericht aan de Vliegvelweg 47 te Moorveld. Hier staan een aantal vrijwilligers tussen 9.30 tot 13.30 uur voor iedereen klaar.

Indien mogelijk deur aan deuractie verplaatst
De deur aan deur verkoop zal worden verplaatst naar zaterdag 4 april. Dit onder voorbehoud van verdere maatregelen en ontwikkelingen rondom het coronavirus. Mochten mensen voor die tijd al verlegen zitten om potgrond dan kunnen zij deze bestellingen telefonisch (06-30117137) of per mail (secretariaat@harmoniegeulle.nl) doorgeven. De harmonie zal dan kijken wat ze voor deze mensen kan betekenen. Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk via de mediakanalen van de harmonie.

Lees vorig bericht

Geen trainingen en wedstrijden bij RVU

Lees volgend bericht

Eerste coronabesmetting in Meerssen