Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Sinds dinsdag 17 maart 2020 is er een noodverordening van kracht ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Een noodverordening zijn regels die door de regering zijn opgesteld en nu door de gemeenten kunnen worden uitgevoerd en gehandhaafd. Deze verordening is van toepassing op het grondgebied van de gemeenten Beek, Beekdaelen, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal.

U kunt de noodverordening hieronder downloaden. 
Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Lees vorig bericht

Wonen Meerssen: dienstverlening aan de balie en telefoon gaat gewoon door

Lees volgend bericht

Inzameling oud papier stopgezet