Wonen Meerssen: dienstverlening aan de balie en telefoon gaat gewoon door

Sinds deze week gelden nieuwe landelijke maatregelen tegen het Coronavirus. Ook Wonen Meerssen volgt deze maatregelen op. Dit betekent dat de medewerkers zoveel mogelijk thuis werken. Ook de ketenpartners werken met een lagere bezetting. Sommige partners nemen momenteel geen nieuwe opdrachten aan met uitzondering van spoedgevallen. Ook kunnen bestaande afspraken worden uitgesteld.

Balie en telefoon
De dienstverlening aan de balie en telefoon gaat gewoon door. Wonen Meerssen is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur. Het verzoek is om bezoekjes aan het kantoor zo veel mogelijk te beperken. Willen mensen toch langskomen? Maak dan vooraf een afspraak. Op die manier wordt voorkomen dat bezoekers voor een gesloten deur komen te staan.

Lees vorig bericht

Buurtbus Geulle lijn 797 rijdt vanaf woensdag voorlopig niet

Lees volgend bericht

Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zuid-Limburg