Gemeente roept op: “stel bezoek milieupark uit”

Removal of debris. Construction waste. Building demolition. Devastation background

De gemeente heeft opgeroepen om het bezoek aan het milieupark uit te stellen. Veel mensen brengen nu meer tijd in en om het huis door. Er wordt flink opgeruimd. Dat merken ze heel goed bij de milieuparken.

“De hele week zien we al enorme wachtrijen. Het zijn recordaantallen bezoekers. Met meer bezoekers dan op een drukke zaterdag. We roepen je daarom op om je milieuparkbezoek uit te stellen. Kom alleen als dat echt moet! De medewerkers van het milieupark blijven natuurlijk voor je klaar staan, maar hou een beetje rekening met hen.” Aldus de gemeente.

Lees vorig bericht

Helpende hand voor ondernemers door samenwerkende gemeenten en waterschap in BsGW

Lees volgend bericht

Vragen en antwoorden over Coronavirus aan burgemeester Clermonts