Coronavitamine: breng Meerssen samen

Heb je hulp nodig? Of ben je bereid om je hulp aan te bieden? Door het Coronavirus is Nederland in een crisis beland. Ouderen zijn erg vatbaar voor dit virus en de consequenties kunnen met name voor hen fataal zijn. De scholen hebben tot 6 april hun deuren gesloten. Veel mensen werken thuis. Echter, mensen die in de zorg werken kunnen dit niet en moeten naar hun werk. Het Coronavirus is erg besmettelijk, daarom heeft de regering maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn noodzakelijk, maar brengen ook ongemakken met zich mee. Zo kan het zijn dat mensen die in de zorg werken een oppas nodig hebben, of ouderen iemand die de boodschappen voor hen doen. Meer Vandaag wilt met het nieuwe radio programma “Coronavitamine” Meerssenaren bij elkaar brengen. Mensen die hulp zoeken en hulp aanbieden koppelen. En er zo voor zorgen dat we in deze tijden van crisis ons verenigen en onze samenhorigheid tonen.

Oproep
Meer Vandaag vraagt u om aan ons door te geven als u hulp nodig heeft, of als u hulp aanbiedt. Ook als u een goed initiatief bent gestart in de gemeente Meerssen wilt Meer Vandaag dit graag weten. Dit geldt ook voor bedrijven die een creatieve oplossing hebben gevonden om ondanks alle nieuwe regelingen toch aan hun omzet te komen, zoals horeca gelegenheden, sportscholen, etc. Dit kunt u aan ons doorgeven via social media, stuur ons een mail op: coronavitamine@meervandaag.nl of bel naar : 043 204 11 11.

Coronavitamine
Het nieuwe radio programma van Meer Vandaag “Coronavitamine” is er op gericht om mensen in onze gemeente te steunen in deze tijd van het Coronavirus. Tijdens dit programma kunnen mensen inbellen met hulpvragen, ook kunnen ze bellen om ons te laten weten dat ze hulp aanbieden, of als ze gewoon hun verhaal kwijt willen en ze kunnen ook inbellen als ze graag hun favoriete lied willen horen. Het nummer waarop u kunt inbellen is: 043 204 11 11. Het programma is iedere dinsdag te horen en te zien op Meer Vandaag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

U kunt vanaf nu en ook na de uitzending contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via: 043 204 11 11, via social media, of via de mail: coronavitamine@meervandaag.nl.

Voor de frequenties ga naar: https://meervandaag.nl/frequenties/

Lees vorig bericht

Vragen en antwoorden over Coronavirus aan burgemeester Clermonts

Lees volgend bericht

Uurtje voor ouderen