Ruggesteun: momenteel nog voldoende voedsel


Op dit moment heeft de Ruggesteun nog voldoende voedsel om de cliënten te kunnen voorzien, dit laat de Ruggesteun aan Meer Vandaag weten. Zij geven wel aan dat deze crisis niet te lang moet duren, want dan komen ook zij in de problemen. Verder willen ze de mensen helpen die nu acuut door de crisis in de problemen komen.

Coronacrisis
Nu veel mensen aan het hamsteren zijn, zijn vaak de goedkope lang houdbare producten weg. Dit zijn juist de producten die deze mensen nodig hebben. Ook zal er in deze tijd minder gedoneerd worden, omdat mensen thuis moeten blijven. En is er kans dat door de gevolgen van de corona crisis uiteindelijk meer mensen hulp nodig hebben van de Ruggesteun. De Ruggesteun wil ook voor hen klaarstaan. Als er inwoners zijn die niet meer voldoende inkomen hebben om voedsel te kopen dan kunnen ook zij zich melden bij de Ruggesteun.

Geldelijke bijdrage
Als u de ruggesteun wilt steunen kan dit door een geldelijke bijdrage over te maken naar het bankrekeningnummer NL60RABO 0302983325 ten name van Stichting Ruggesteun. Voor acute nood kunt u bellen met: 043-364 94 94 (Guido Severijns).

Lees vorig bericht

Een jaar huiskamer van Rothem

Lees volgend bericht

Nieuwe coronabesmetting in Meerssen, teller op 3