Meer in beweging: sporten vanuit uw woonkamer

In samenwerking met TEN Meerssen is Meer Vandaag gekomen met een nieuw programma: Meer in beweging. Nu de sportscholen door maatregelen van de overheid zijn gesloten moeten we een andere manier van bewegen vinden. Meer in beweging is een work-out van 20 minuten. Deze work-out kunt u doen vanuit het comfort van uw woonkamer. Het enige wat u nodig heeft is een beetje ruimte om te bewegen en misschien wat water om te hydrateren.

Meer in beweging
De work-out wordt gegeven door een sportinstructeur van TEN. Deze instructeur gaat u begeleiden tijdens de ochtend work-out. Meer in beweging is komende woensdag, donderdag en vrijdag te zien om 8-9-10-11 uur op Meer Vandaag.

Lees vorig bericht

Trajekt blijft bereikbaar tijdens coronacrisis

Lees volgend bericht

Kijk terug: Uitgelicht van zondag 15 maart 2020