Aangepaste Paaseierenactie RVU

Al jaren houdt Voetbalvereniging RVU een paaseieren-actie.  Ondanks het aanhoudende Corona-virus stelt RVU ook dit jaar iedereen weer in de gelegenheid om paaseieren bij hun te bestellen. Dit kan  op aangepaste wijze en volgens de richtlijnen van het RIVM en de gemeente Meerssen. Voor RVU staat de gezondheid en veiligheid voor iedereen voorop.

RVU maatschappelijk betrokken in Rothem
Naast het aanbieden van voetbal, dragen onze bestuurders en vrijwilligers ook maatschappelijk hun steentje bij in onze gemeenschap en om die maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen hebben zij na rijp beraad besloten om de Paaseierenactie toch doorgang te laten vinden. Dit óók ter ondersteuning van onder meer de oudere en zwakkere medemens in de gemeenschap van Rothem om hen tijdig en makkelijk van paaseieren te kunnen voorzien.

Bestellen en levering
Iedereen kan in de week van maandag 30 maart tot en met zaterdag 4 april de bestelling doen. Voor informatie over de kosten wijze van betaling en daadwerkelijke bestelling, neem dan contact op via het mailadres van Yvonne van Holten  yvanholten@hotmail.comof na 18:00 uur via het telefoonnummer 06-41345608. In de week van maandag 6 april tot en met vrijdag 10 april zullen de Paaseieren voor de deur worden gezet. Eerst wordt aangebeld. Aan de deur zal geen persoonlijk contact plaats vinden.

Lees vorig bericht

Nu ook geen doordeweekse kerkvieringen meer

Lees volgend bericht

Zorgmedewerker: ”Een team, één taak”